Troldtekt - miljørigtig akustik

Sommerhuset i Strands skal have troldtekt på lofterne i stuen. Det er for at sikre en god akustik. Samtidig er det et miljørigtigt valg. I dag fik Troldtekt Byggeriets Miljøpris på byggemessen TUN2010 i Fredericia. Begrundelsen er beskrevet på Mester & Svends hjemmeside med ordene:

- Troldtekt Akustik har opnået PEFC-certificering og kan dokumentere bæredygtig skovdrift, minimal miljøbelastning ved produktion, anvendelse og bortskaffelse samt indeklimamærkning og bidrager dermed til et bedre miljø i hele produktets livscyklus. Produktet kan genanvendes, og 95 pct. af energien til produktionen kommer fra CO2-neutralt brændsel.

Prisvinderne er udvalgt af en nomineringskomite, der består af Klima- og Energiministeriet v/Energistyrelsen, Dansk Byggeri, Håndværksrådet, Bygherreforeningen, Akademisk Arkitektforening, Danske Arkitektvirksomheder, Konstruktørforeningen, Foreningen af Rådgivende Ingeniører – FRI, Dansk Indeklima Mærkning, PEFC samt Trælasthandlerunionen–TUN.

0 Kommentarer til “Troldtekt - miljørigtig akustik ”


  1. Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar