Arkiv for kategorien'Strands Hoved'

Strands Hoved klar til udlejning

Strands Hoved 32 er vores eget byggeri. Vi købte grunden for fire år siden, og nu er sommerhuset endelig helt færdigt, og de første lejere flytter ind 3. juli. Nyd et lille udpluk af billeder:

 
 

Svaler på hemsen

Vi overnatter i weekenderne, mens vi bygger sommerhuset på Strands Hoved helt færdig. Det er fantastisk at sove for vidt åbne vinduer og vågne op til udsigten over Dragsmur og Helgenæs. Vi skal bare passe på, for oppe under taget er der en svalerede. Hvis vi ikke lukker vinduet, når vi går fra hemsen, flyver de [...]

Spabad med håndlavet listebeklædning

Vi kan endelig indvi spabadet i sommerhuset på Strands Hoved. Det cirkelrunde spabad er beklædt med håndlavede lister, der er skåret ud af Rosewood terrassebrædder. Herefter har de fået skibslak tre gange og er klæbet op på vandfast finer. Inddækningen kan skrues af, så vi kan servicere spabadet. Tilbage er blot at nyde udsigten og [...]

Powernap på byggepladsen

Så fangede vi mester midt i arbejdet! Vi er meget tæt på færdig i Strands Hoved, men det er ikke lige til at se…

Troldtekt - miljørigtig akustik

Sommerhuset i Strands skal have troldtekt på lofterne i stuen. Det er for at sikre en god akustik. Samtidig er det et miljørigtigt valg. I dag fik Troldtekt Byggeriets Miljøpris på byggemessen TUN2010 i Fredericia. Begrundelsen er beskrevet på Mester & Svends hjemmeside med ordene:
- Troldtekt Akustik har opnået PEFC-certificering og kan dokumentere bæredygtig skovdrift, [...]

Bæredygtigt byggeri er også affaldssortering

Puh, hvor det støver. Det er tid at rydde op på byggepladsen. Søm og skruer ligger og flyder mellem gipsrester, træstumper og totter af isolering. Det skal sorteres. Gips bliver genanvendt til nye gipsplader, så ikke noget med at smide det ud i regnen. Det afleverer vi tørt og rent på genbrugspladsen. Alt sorteres i [...]

Vinduer og atter vinduer

Det har været et travlt efterår med mange kunder. Tak til alle jer for et godt samarbejde. Det har især været udskiftning af vinduer, der har trængt sig på, foruden en større renovering af et byhus i hjertet af Århus. Der har selvfølgelig også være opgaver for Pazen med vinduer i passivhuse.
Nu siger min kone, [...]

Strands færdig udvendig

Sommerhuset på Strands Hoved er nu færdig udvendigt, bortset fra terrasserne. Læg mærke til trækonstruktionen over den overdækkede terrasse mod sydøst! Og så er der den vidunderlige udsigt over Begtrup Vig til Helgenæs og Dragsmur. Foråret er fantastisk i Strands. Solen skinner, lærken synger, og mælkebøtterne blomstrer.

    

Paptag på huset

Endelig kom tagdækkerne. I dag har de svejset og regeret på sydsiden af taget på Strandshoved 35. I morgen bliver de færdige. Måske.

Vinduer i sommerhuset

Ole Rubin har sat de sidste vinduer og døre i sommerhuset på Strands Hoved. Huset er isoleret, og nu skal vægge og lofter til at op. Underpappet ser laset ud på billedet, men det er bare en ligegyldig plastikfilm, der er blæst i stykker. Tagdækkeren har lovet at lave det listedækkede paptag færdig inden påske.